Home | Bel ons: 0516-5206800516-520680  
Frygon Tanks Logo

Over Frygon Tanks

Frygon TanksFrygon Tanks is onderdeel van Frygon Waterbehandeling B.V. Frygon is opgericht in 1993 en we zijn gespecialiseerd in waterzuivering, bronboringen, aardwarmte, brandputten, beregening, leidingsystemen en natuurlijk opslag van vloeistoffen. Op ons terrein hebben we altijd een gevarieerde en grote voorraad gebruikte en nieuwe opslagtanks.

Sinds 1995 boren wij met onze eigen professionele boorstelling bronnen, brandputten en aardwarmte. Onze boringen worden uitgevoerd volgens BRL2100 Protocol 2101 Mechanisch Boren, welke volgens de wet verplicht is. Bronnen met een zeer hoge capaciteit zijn voor ons geen probleem. Op waterbronnen monteren wij al sinds 1993 zuivering installaties. Deze installaties zijn ook zeer geschikt om een opslagtank van schoon water te voorzien. 

Met het monteren van hydrofoor sets hebben we jarenlang ervaring, we monteren hydrofoor sets rechtstreeks op een bron maar natuurlijk ook achter een opslagtank. Met onze diverse voorraad aan bovengrondse en ondergrondse pompen kunnen wij een hydrofoor set monteren naar wens.  Hogedruk pompen voor schoonspuiten hebben we ook in onze voorraad, indien gewenst kunnen we een hydrofoor set uit voeren met een frequentie regelaar.

Met opslagtanks houden wij ons al lang bezig. Op ons terrein hebben we een gevarieerd aanbod van nieuwe en gebruikte opslagtanks. We hebben kleine tanks tot zeer grote tanks. Kwaliteit van een tank vinden wij belangrijk, een tank wordt bij binnenkomst dan ook grondig gecontroleerd. Onze gebruikte tanks worden gereinigd zodat u ze direct kunt gebruiken. Met onze kennis op het gebied van opslag en waterbehandeling kunnen wij u van professioneel advies voorzien. Kijk gerust verder op onze website.