Home | Bel ons: 0516-5206800516-520680  
Frygon Tanks Logo

Service

Bedrijfspand

Bewerking aan een opslagtank

Als er een bewerking dient uitgevoerd te worden op een opslagtank dan kunnen wij dit voor u doen, denk hierbij aan extra uitlopen, montage van een tank doorvoer, montage van afsluitkranen, montage van een vulsysteem, etc. Het is allemaal mogelijk. Heeft u een geschikte opslagtank gezien maar moet er nog iets op gemonteerd worden vraag dan gerust naar de mogelijkheden. Wij monteren indien nodig ook een systeem voor  niveau aanduiding, hierdoor is het altijd duidelijk hoeveel vloeistof er nog in de opslagtank zit. Niveau aanduiding kan met vloeistof in een peilglas of middels een katrol systeem. 

Advies over een opslagtank

Indien u advies nodig heeft over een opslagtank dan kunnen wij u hiermee ook van dienst zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het soortelijk gewicht van de vloeistoffen die u wilt opslaan in een tank, als het soortelijk gewicht namelijk te hoog is bestaat er een kans dat een opslagtank scheurt, de gevolgen zijn dan vaak niet te overzien. Samen met u kunnen we kijken of er een geschikte tank is voor de vloeistof die u wilt opslaan.

Chemische bestendigheid

Als u chemische vloeistoffen wilt opslaan moet de tank hier ook tegen bestand zijn, een opslagtank kan door bepaalde middelen zwak worden en ook gaan scheuren, vooral chemische vloeistoffen wilt u niet over uw terrein hebben.

Neem contact met ons op als u vragen heeft

Heeft u een geschikte opslagtank gezien? Heeft u advies nodig over soortelijk gewicht of over chemische bestendigheid van een tank neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.